dissabte

3.- Edicions i Llibreries (7) Altres edicions i llibreries

Altres Edicions i escriptors vilanovins (1)

nº1

Nº1 Punt de llibre l’abans - El Garraf - Vilanova i la Geltrú - Recull Gràfic 1873-1965 de Anna Lleó i Albà de l’ efadós editorial, en conveni amb l’Ajuntament de VNG, el depatament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Arxiu Històric Comarcal de VNG.

nº2

Nº2 Punt de llibre El Secret del Campanar de la Col·lecció de Virtut Castro.

nº3 nº4

Nº3 Punt de llibre del escriptor vilanoví Xavier Garcia i Pujades del llibre Homenots del Sud (segona sèrie). Una sèrie de converses publicades al diari El Punt entre el 1999 i el 2002 d’Arola Editors.
Nº4 Punt de llibre del llibre A la cuina amb les Tres bessones, els textos de les receptes son del cuiner vilanoví Xavier Mestres i l’alacantí Jordi Brotons, les il·lustracions de Roser Capdevila. Editorial Salsa Books i Cromosoma.

nº5 nº6 nº7 nº8

Nº5 al 8 Quatres punts de llibre de la Carme Espart i Roca escriptora lleidatana, resident a Vilanova i que té una llibreria a Segur de Calafell. Els punts nº5 i 6 són del seu primer llibre “Centrifugant Sentiments” 2005 i els punts nº7 i 8 del seu segon llibre “Lletres per un cor que bull” 2007. Moltes gràcies Carme per fer-me arribar aquest punts.

Altres Llibreries (2)




Reading & Co. Llibreria i ofertes.
Carrer Llibertat ,7

nº1


nº1 Punt de llibre de Reading & Co.



nº2 nº3 nº4
Nº2 Punt de llibre de la papereria L’Enxaneta.
Nº3 Punt de llibre de la papereria El Punt (no existeix el negoci)
Nº4 Punt de llibre la Granja – Llibreria jardi62 , es van fer de diferents colors (no existeix el negoci)


Quiosc i Llibreria La Gàrgola.


C/ Ca l’Escoda nº1 (local)

telf 93 893 09 18

quiosclagargola@yahoo.es


Nº5 Punt de llibre del Quiosc i Llibreria La Gàrgola de Vilanova i la Geltrú, el punt la dissenyat Onadisseny i la llibreria la regenta Joan Caballé.




nº5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada