divendres

5.- Agrupacions i entitats (24) TOT CENTRE


TOT CENTRE
L' associació Tot Centre és la unió dels operadors de comerç i serveis ubicats a Vilanova i la Geltrú.



“Viu Comerç” pren el relleu a “Tot Centre”
L'Associació de Comerciants presenten la nova marca que aglutina més de 150 comerços de la ciutat. Octubre de 2011.
nº1nº2
Nº1 Punt de llibre de la campanya de Nadal 2004, al revers calendari del 2005.

Nº2 Punt de llibre de la campanya de Nadal 2005, al revers calendari del 2006.

nº3
Punt de llibre nº3.- Comestibles Coll (1954) cantonada del carrer Sant Gregori i del carrer Sant Gervasi. Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Ramir Horro. "El comerç de sempre" col·lecció Sant Jordi 2011 (nº1).
nº4
Punt de llibre nº4.- La plaça de la Verdura (o de les Cols) (Primers anys del segle XX). Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Municipal. "El comerç de sempre" col·lecció Sant Jordi 2011 (nº2).
nº5
Punt de llibre nº5.- La plaça de la Verdura (o de les Cols) (Primers anys del segle XX). Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Municipal. "El comerç de sempre" col·lecció Sant Jordi 2011 (nº3).
nº6
 Punt de llibre nº6.- Fira Plaça de la Vila (Finals anys 60) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La clàssica fira dels anys 60 quan era agropecuària, industrial i comercial, podem veure un gran  ou al costat del Ventosa  i també el estant de les motos BULTACO, moltes de les peces d’aquestes famosos motos es fabricaven a Vilanova. Col·lecció Sant Jordi nº 4
nº7
 Punt de llibre núm. 7.- Ferreteria Albà (1965) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La Ferreteria Albà, estava ubicada a la Rambla Principal cantonada Francesc Macià, i podem veure el Sr, Arias que era l’encarregat, el Raül i el Jaume que eren els dependents, entre altres. Col·lecció Sant Jordi nº 5
nº8
Punt de llibre núm. 8.- Carrer Caputxins (1973) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Mas. Una bona perspectiva del que era i és el carrer més comercial de Vilanova i on encara continuen alguns comerços d’abans. Col·lecció Sant Jordi nº 6
núm.9
Punt de llibre núm. 9.- Plaça dels Cotxes (juny de 1956) Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal. El començament del carrer hi ha la Tintoreria Levy, avui és l'Òptica Holandesa, la Casa de les Columnes trencades i la Casa Solé (fa uns mesos que ha tancat).
Punt de llibre núm 7 de la col·lecció "El Comerç de Sempre". 
núm.10
Punt de llibre núm. 10.- Plaça  de les Cols (juny de 1956) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons fotogràfic Municipal.  Edifici del Foment Vilanoví i la botiga de queviures “LA CATALANA” ja fa molts anys que va tancar. 
Punt de llibre núm 8 de la col·lecció "El Comerç de Sempre".
núm.11


Punt de llibre núm. 11.- Plaça  dels Carros (31 de gener de 1971) Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal.  La Font modernista de la Plaça dels Carros i les Galerías Olaria (avui amb el nom INTERSPORT OLARIA)
Punt de llibre núm 9 de la col·lecció "El Comerç de Sempre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada